Caraïbische Saskia en Marc heten u welkom in Casa Veintiuno. 

Stranden met palmbomen en een heerlijk warm klimaat :  de ideale bestemming om al uw vakantiedromen te vervullen. Minder dan 20 jaar geleden was de op één na grootste republiek van de archipel nauwelijks ontdekt door de toeristen. Nu bieden alle touroperators de Dominicaanse Republiek aan in hun reisgids. Zon, zee, stranden en een overweldigende natuur vindt men hier in overvloed.   
     
In 2008 besloten wij het wisselvallige België om te ruilen voor het zonnige Sosúa.   
Wij zijn gedurende 11 jaar zelfstandigen in de horeca geweest en onze creatieve geest stimuleerde ons om onze zaak in België over te laten en hier in Sosúa een Boutique hotel/B&B op te starten.   

Wil je weten hoe het allemaal begon, neem dan zeker een kijkje naar "We are from Belgium" waar de VRT televisie crew onze verhuis heeft opgevolgd.
     
De Dominicaanse Republiek was meer dan eens onze vakantiebestemming en hier hebben wij dan ook ons hart verloren. Wij kozen bewust voor een Boutique Hotel?B&B omdat dit land zo veel meer te bieden heeft dan louter een strandvakantie. 

Onze uitdaging is om onze gasten een betere en meer persoonlijke service te verlenen en om alle gasten het gevoel te geven dat ze thuis zijn.

Boutique B&B Casa Veintiuno, gelegen in Sosua, een rustig kustplaatsje aan de Noordkust van het land, werd sinds 2013 opgenomen in de lijst van de 25 beste boetiekhotels in de Caraïben door de online reissite Trip Advisor. Dit is het vijfde opeenvolgende jaar dat boetiekhotel Casa Veintiuno de Trip Advisor’s “Travelers Choice Awards” heeft ontvangen.

Neem gerust een kijkje op onze website en ontdek wat er allemaal te beleven valt.   

Hopelijk tot in Casa Veintiuno/21.

Saskia & Marc en onze honden Botti, Pooka & Maximus

Casa Veintiuno | Calle Piano #1 Reparto Tavares - Sosua (Puerto Plata) - Dominican Republic